Erfaringsudveksling om følger af hjernerystelse

  Intro Vejledning og Viden Historier Politisk Links HR netværk Nyheder Kontakt os

 

HR Netværk

 

 

 
 

 

Vi kan varmt anbefale at snakke med andre i samme situation. Det kan hjælpe dig med at bearbejde oplevelserne og se realiteterne i øjnene. Plus det kan give stor støtte til at takle hverdagen med følger af hjernerystelse. Kald det sparringspartner eller lidelsesfælle. Psykologer kalder det, at man får normaliseret sine følelser omkring situationen ved at tale med andre, som står i det samme.
 
Omvendt er det ikke alle mennesker som er til den slags. Nogen syns kun det er træls at høre fra andre ramt, og vil helst håndtere det på egen hånd.

 

Netværksgrupper / støttegrupper
Ofte laver patientforeninger som Hjernerystelsesforeningen, PTU og Whiplashforeningen netværksgrupper rundt omkring i landet. Check deres hjemmesider.

 

 

Mailgruppe for HR ramte i Norge

Gennem Hjernerystelse.dk er der startet en gruppe for norske ramte. Se under afsnittet for de norske HR ramte.

 

Match-central
Jeg har gennem tiden mange gange sat folk sammen - to og to. Nogen som var i samme situation med hensyn til HR: hvor lang tid med HR plus om de var i arbejde eller fuldt sygemeldt. Og nogle gange også  matchet efter alder og geografi, men det er sværere. Eller jeg har formidlet kontakt fra nogen, som var blevet raske til nye ramte.

 

 

 

 

 

 Netværk styrker :-)